Yes! Je ontvangt jouw Sirus sokken op staande voet.

Maar maak je nog niet uit de voeten…

Bedankt voor het achterlaten van je contactinfo! De Sirus-sokken komen jouw richting uit.

Sirus
Sirus

Volg jij Sirus al op de voet? Check zeker onze Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn-pagina waarop wij regelmatig interessante updates posten (dit keer niet enkel en alleen over voeten, beloofd).

Blij met je sokken? Trek dan je stoutste schoenen aan en deel een foto van jouw sokken op je sociale mediakanalen en tag Sirus. Maak gerust ook je collega’s, vrienden en familie warm om jouw modevoorbeeld te volgen en laat ook hen onze unieke Sirus-sokken bestellen.

Blijf je nog even hangen? We hebben onze website dit jaar in een volledig nieuw jasje gestoken, en we nodigen je graag uit om deze te verkennen. We zijn supertrots om er onze IoT, Smart City, .NET en Azure Cloud diensten in de kijker te zetten!

Ontdek hoe Sirus slimme IT innovatie aanbiedt voor jouw bedrijf of gemeente

Sirus, is een jong en dynamisch IT-bedrijf uit Merelbeke met een sterke focus op softwareadvies, softwareontwikkeling en softwarearchitectuur. Je kent ons waarschijnlijk al als expert in het ontwikkelen van de architectuur voor jouw IoT- of Smart City-oplossingen. Of ben je op de hoogte van onze specialisatie in Microsoft-oplossingen? We ondersteunen bedrijven op korte of lange termijn door ingenieurs te detacheren voor jouw .NET– en Microsoft 365-uitdagingen. Het Sirus team kijkt er naar uit om jou met haar toekomstbestendige kijk op software zo snel mogelijk verder helpen.

Benieuwd wat er leeft in de wereld van Sirus? Check onze laatste nieuwtjes!

“We have become an important & growing company but we do apply the modern & human approach of a start-up culture”

Patricia De Keulenaer, HR & Recruiting

Microsoft solutions